Vakantieboerderij Maats

Voor een geweldige vakantie!

Vakantieboerderij Bronckhorst

Vakantieboerderij Bronckhorst; Een mooie boerderij voor uw vakantie!

Heeft u altijd een vakantie gewild in een mooie rustieke omgeving naast een boerderij,  gezellig met vrienden of uw familie? In Halle staat vakantieboerderij Maats;  het is de vakantieboerderij in Bronckhorst. Hier kunnen jullie heerlijk tot rust komen van uw dagelijkse drukke leven en genieten van de mooie natuurgebieden die Halle en omgeving heeft te bieden. U kunt hier wandelen en fietsen op de mooie wandel –en fietsroutes. In de omgeving zijn veel culturele bezienswaardigheden.

Vakantieboederij Bronckhorst voor de allerkleinste!

Voor de kleinste zijn ook leuke plekken om te genieten van een leuke vakantie bij de vakantieboerderij in Bronckhorst; er is een speelparadijs, het land van Jan Klaassen en een Klimbos. Er is een bolderkar aanwezig waar u gebruik van kunt maken met de kleintjes om samen het natuurgebied te verkennen en misschien te gaan picknicken. In de buurt zijn ook veel horeca gelegenheden om heerlijk te eten of een avond op stap te gaan met uw vrienden. Lees hier meer over wat er te doen is bij de vakantieboerderij Bronckhorst.

Vakantieboerderij Bronckhorst;  Wat kunt u verwachten?

Vakantiehuis ’t Bakhuus is gelegen  bij het mooie plaatsje Halle in de Achterhoek. ’t Bakhuus ligt 250 meter van de provinciale weg af. Ongeveer 1,5 km. van Halle en 4 km. van Zelhem.  De vakantie woning staat naast de boerderij van de familie Hebbink. De familie Hebbink runt al jaren naast de vakantie woninig een vee- en landbouwbedrijf.   De heer en mevrouw Hebbink zijn op en top gastheer en vrouw! U kunt alles aan ze vragen en zij helpen u met elk verzoek dat u heeft. De vakantie woning ’t bakhuus is geschikt voor gezelschappen, vrienden, bedrijfsuitjes en families, groot en klein.

Vakantieboerderij Bronckhorst en de accommodatie

De accommodatie heeft plaatst voor maximaal 10 personen. De woning bestaat uit twee verdiepingen en een binnenruimte op de deel voor recreatie met leuke bezigheden voor jong en oud. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers waar ruimte is voor 8 personen, een toilet en een wastafel. Op de begane grond bevind zich een ruime woonkamer van 40 m2 met een open keuken die van alle gemakken is voorzien, er is vloerverwarming  en er is een houtkachel (gebruik van het hout is gratis).

Vakantieboerderij Bronckhorst voor alle gemakken

Tevens is hier een rolstoelgeschikte slaapkamer voor 2 personen, wc en badkamer. Er is een wasmachine aanwezig. U kunt met uw gezelschap mooi genieten van het uitzicht op het grote terras waar een vuurkorf en een barbecue aanwezig zijn.  Vakantieboerderij Bronckhorst  ’t Bakhuus is een succes voor elke vakantie.  U kunt hier meer over onze accommodatie lezen.

Wilt u meer weten over  vakantieboerderij Bronckhorst?

Wilt u met een leuk gezelschap een vakantieboerderij huren in Bronckhorst? Kom bij ons! Wij geven u graag meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden die wij bieden. U kunt ons bellen, een email sturen of hier het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Beschikbaarheidskalender

Onderstaand kunt u bekijken of ’t Bakhuus op de door u gewenste data nog beschikbaar is.

Neem contact op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.