Vakantieboerderij Maats

Voor een geweldige vakantie!

Familievakantie boeken Achterhoek

Vakantieboerderij Maats is de familievakantie om te boeken in de Achterhoek!

U wilt er even heerlijk op uit in Nederland met de familie? Hebben jullie een familie weekend te vieren? Zijn jullie opzoek naar een familievakantie in de Achterhoek? Boek uw vakantie dan vandaag bij ons. Is jullie familie dol op natuur en schitterende uitzichten met mooie wandel -en fietsroutes? Genieten jullie graag van een heerlijk hapje en drankje en houden de jongeren in de familie van een leuk stapavondje? Bij onze vakantieboerderij Maats vindt u het allemaal!

voor de mooiste herinneringen met uw Familie een boek vandaag een familievakantie in de Achterhoek

Vakantiehuis ’t Bakhuus is gelegen bij het mooie plaatje Halle in de Achterhoek. ’t Bakhuus ligt 250 meter van de provincialenweg af. Ongeveer 1,5 km. van Halle en 4 km. van Zelhem. Het staat bekend om zijn mooie verschillende natuurgebieden. De vakantie woning staat naast de boerderij van de familie Hebbink. De familie Hebbink runt al jaren naast de vakantie woninig een vee- en landbouwbedrijf. De familie Hebbink verzorgt hun gasten op en top tijdens de familievakantie in de achterhoek. Wilt u ook een familie vakantie boeken in de achterhoek? Bel ons even.

U kunt uw familievakantie boeken in de Achterhoek bij de familie Hebbink

Ze staan altijd voor hun gasten klaar en bijna geen verzoek is te gek. Er is ook een ster aanwezig in de familie Hebbink, hun hond , deze is dol op kinderen en volwassenen en kan u uitstekend vermaken met verschillende leuke trucjes! Er is genoeg te doen doen voor jong en oud in de omgeving! Vele bijzondere bezienswaardigheden en gezellige horecagelegenheden om een hapje en drankje te nuttigen. Bij ons kunt u terecht voor de beste familievakantie Achterhoek. Meer weten over de bezigheden voor de familievakantie in de Achterhoek en in de omgeving leest u hier.

Boek nu uw accommodatie voor uw familie tijdens uw vakantie in de Achterhoek!

De vakantie woning ’t bakhuis is geschikt voor families, groot en klein. De accommodatie heeft plaatst voor maximaal 10 personen ! Voor jong en oud. De woning stamt uit ongeveer 1870 en hierin zat een steenoven waar brood ingebakken werd. Vandaar de naam ’t Bakhuus. De woning bestaat uit twee verdiepingen en een binnenruimte op de deel voor recreatie met leuke bezigheden voor jong en oud. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers waar ruimte is voor 8 personen, een toilet en een wastafel.

Op de begane grond bevind zich een ruime woonkamer van 40 m2 met een open keuken die van alle gemakken is voorzien, er is vloerverwarming en er is een houtkachel (gebruik van het hout is gratis). Tevens is hier een slaapkamer voor 2 personen, wc en badkamer. Er is een wasmachine aanwezig. U kunt met de familie mooi genieten van het uitzicht op het grote terras waar een vuurkorf aanwezig is. Daarnaast is er een ruime tuin. Familievakantie achterhoek is bij ’t Bakhuus een succes.U kunt hier meer over onze accommodatie lezen.

Snel een gezellige familievakantie in de Achterhoek boeken?

Wilt u samen met uw familie genieten van een vakantie in de Achterhoek? Wij geven u graag meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden. U kunt ons bellen, een email sturen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Beschikbaarheidskalender

Onderstaand kunt u bekijken of ’t Bakhuus op de door u gewenste data nog beschikbaar is.

Neem contact op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.