Vakantieboerderij Maats

Voor een geweldige vakantie!

Rolstoelvriendelijke boeken Vakantie

Vakantieboerderij Maats boek een rolstoelvriendelijke vakantie!

U wilt er even heerlijk op uit in Nederland en u bent opzoek naar een rolstoelvriendelijke vakantie? Bent een liefhebber van de natuur?  Wilt u genieten van de Nederlandse cultuur en wilt u meer weten over de  Achterhoek? Genieten van een heerlijk hapje en drankje? Bewonderen van een schitterend uitzicht en sunset bij uw vakantiehuis? Dat kan. Bij onze vakantieboerderij ‘ Maats’ vindt u het allemaal! U kunt bij ons een rolstoelvriendelijke vakantie boeken.

Een onvergetelijke rolstoelvriendelijke vakantie boeken!

Vakantiehuis ’t Bakhuus is gelegen  bij het mooie plaatje Halle in de Achterhoek. ’t Bakhuus ligt 250 meter van de provincialeweg af. Ongeveer 1,5 km. van Halle en 4 km. van Zelhem. Het staat bekend om zijn mooie en verschillende coulisselandschappen. Het is rijk aan dieren en mooie plekken om te kunnen genieten van een heerlijk verdiende vakantie. De vakantie woning staat naast  de boerderij van de familie Hebbink. De familie Hebbink runt al jaren naast de vakantie woninig een vee- en landbouwbedrijf. Op de boerderij  wordt jongvee gehouden en de gasten mogen gerust komen kijken in overleg met de familie.Wilt u ook een rolstoelvriendelijke vakantie boeken?

Rolstoevriendelijke vakantie bij vakantieboederij Maats

De familie doet altijd hun uiterste best om uw verblijf bij hen tot een onvergetelijke ervaring te maken. Ze staan altijd voor hun gasten klaar en bijna geen verzoek is te gek. Uw kinderen kunnen onder andere gebruik maken van diverse skelters, een tafeltennistafel en diverse oud Hollandse spelen. Er is ook genoeg te doen doen voor jong en oud in de omgeving! Vele bijzondere bezienswaardigheden en gezellige horecagelegenheden om een hapje en drankje te nuttige. Uiteraard zijn die uitstekend bereikbaar met de rolstoel. In Halle en omgeving vindt u de beste en gezelligste rolstoelvriendelijke vakantie in Nederland.  Meer weten over de leukste bezigheden voor een rolstoelvriendelijke vakantie in de omgeving leest u hier.

Meer over de accommodatie ’t Bakhuus voor het boeken van een rolstoelvriendelijke vakantie!

De vakantie woning ’t bakhuis heeft plaatst voor maximaal 10 personen en is geschikt voor familie’s maar ook grote gezelschappen! Voor jong en oud. Het is uitermate geschikt voor een rolstoelvriendelijke vakantie. De woning stamt uit ongeveer 1870 en hierin zat een steenoven waar brood ingebakken werd. Vandaar de naam ’t Bakhuus. Het appartement bestaat uit twee verdiepingen en een binnenruimte voor recreatie.

Meer weten over de indeling van ’t Bakhuus

Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een toilet en twee wastafels. Op de bovenverdieping is slaapgelegenheid voor acht  personen.  Op de begane grond bevind zich een ruime woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien, er is vloerverwarming en een houtkachel (gebruik van het hout is gratis). Tevens is hier een rolstoelgeschikte slaapkamer voor 2 personen, een wc en een rolstoel toegankelijke badkamer. Er is een wasmachine aanwezig. Verder is er nog veel meer aanwezig bij ’t Bakhuus voor een rolstoelvriendelijke vakantie. Tevens is er nog veel meer aanwezig bij ’t Bakhuus voor een rolstoelvriendelijke vakantie lees hier meer.

Een leuke rolstoelvriendelijke vakantie boeken kan vandaag nog

Wilt een rolstoelvriendelijke vakantie bij ons boeken of meer informatie over onze accommodatie? Dat kan, wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons even bellen, emaillen of hier het contactformulier invullen en wij bellen u graag terug.

Rolstoelvriendelijke boeken Vakantie

Beschikbaarheidskalender

Onderstaand kunt u bekijken of ’t Bakhuus op de door u gewenste data nog beschikbaar is.

Neem contact op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.