Vakantieboerderij Maats

Voor een geweldige vakantie!

Vakantieboerderij Achterhoek

De vakantieboerderij van de Achterhoek is boerderij Maats!

Heeft u altijd een vakantie gewild in een rustieke omgeving op een boerderij, gezellig met vrienden of uw familie? In Halle staat vakantieboerderij Maats;  het is de vakantieboerderij in de Achterhoek. Hier kunt u heerlijk tot rust komen van uw drukke leven en genieten van de mooie natuurgebieden die Halle en omgeving heeft te bieden. In de omgeving zijn veel culturele bezienswaardigheden. Voor de allerkleinste zijn ook leuke plekken om te genieten van een leuke vakantie; er is een speelparadijs, het land van Jan Klaassen en een Klimbos. Er is een bolderkar aanwezig waar u gebruik van kunt maken met de kleintjes om samen het natuurgebied te verkennen en misschien te gaan picknicken. In de buurt zijn ook veel horeca gelegenheden om heerlijk te eten of een avond op stap te gaan met uw vrienden. Het is een ideale plek voor jong en oud om een vakantie te vieren! Lees hier meer over wat er te doen is bij vakantieboerderij Achterhoek.

Vakantieboerderij Achterhoek; Waar staat vakantiehuis ’t Bakhuus?

Vakantiehuis ’t Bakhuus is gelegen bij het mooie plaatsje Halle in de Achterhoek. ’t Bakhuus ligt 250 meter van de provinciale weg af. Ongeveer 1,5 km. van Halle en 4 km. van Zelhem.  De vakantie woning staat naast de boerderij van de familie Hebbink. De familie Hebbink runt al jaren naast de vakantie woninig een vee- en landbouwbedrijf.  De heer en mevrouw Hebbink zijn op en top gastheer -en vrouw! U kunt alles aan ze vragen en zij helpen u met elk verzoek die u heeft. De vakantie woning ’t Bakhuus is geschikt voor gezelschappen, vrienden, bedrijfsuitjes en families, groot en klein. De beste vakantieboederij in de Achterhoek.

Vakantieboerderij Achterhoek; Hoe ziet de accommodatie eruit?

De accommodatie heeft plaatst voor maximaal 10 personen ! De woning bestaat uit twee verdiepingen en een binnenruimte op deel voor recreatie met leuke bezigheden voor jong en oud. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers waar ruimte is voor 8 personen, een toilet en een wastafel. Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer van 40 m2 met een open keuken die van alle gemakken is voorzien, er is vloerverwarming  en er is een houtkachel (gebruik van het hout is gratis). Tevens is hier een slaapkamer voor 2 personen, een wc en een badkamer. Er is een wasmachine aanwezig. U kunt met uw gezelschap mooi genieten van het uitzicht op het grote terras waar een vuurkorf en een barbecue aanwezig is.  Vakantieboerderij Achterhoek  ’t Bakhuus is een succes voor elke vakantie. U kunt hier meer over onze accommodatie lezen.

Meer weten over de vakantieboerderij Achterhoek?

Wilt u met een leuk gezelschap een vakantieboerderij huren in de Achterhoek? Wij geven u graag meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden. U kunt ons bellen, een email sturen of even het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Beschikbaarheidskalender

Onderstaand kunt u bekijken of ’t Bakhuus op de door u gewenste data nog beschikbaar is.

Neem contact op

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.